Koop nu alvast jouw nieuwe tuinset voor het voorjaar!

Vind je het in de zomer heerlijk om in de tuin te eten met vrienden en familie? Of geniet je ervan om in de zon een boek te lezen aan een hoge tafel? Dan is een tuinset echt wat voor jou. Er zijn veel verschillende soorten vormen buitentafels, zoals vierkant, rond en rechthoekig. Het ligt aan de vorm en grootte van jouw tuin wat er het beste past. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder!

Ronde tafels

Heb je een kleine ronde tuin? Dan is een ronde tuintafel perfect voor bij jou in de tuin. Op deze manier kan je er makkelijk omheen lopen en staat de tafel niet in de weg. Ook kan je elkaar goed zien en hoef je je met kleine kinderen geen zorgen maken over dat ze tegen de tafelpunt aanvallen.

Rechthoekige tafels

De rechthoekig gevormde tafels zijn nog steeds de populairste tafels. Hier kan je met meerdere personen aanzitten en genieten van een heerlijke maaltijd of een gezellige borrel. Je kan gaan voor een rechthoekige tafel, zodat je makkelijk stoelen erbij kunt zetten aan het hoofdeinde.

Vierkante tafels

Als een rechthoekige tafel te groot is voor bij jou in de tuin, dan kan een vierkante tafel een goede uitkomst zijn! Een vierkante tafel is perfect voor het spelen van spelletjes, zoals kaarten of Rummikub. Zo kunnen jouw tegenstanders jouw kaarten niet zien en kan je ongestoord spelen.

Shop jouw nieuwe tuinset!

Ben je enthousiast geworden van deze tuinsets en wil je graag een tuinset kopen? Neem dan een kijkje op de website van 4 Seizoentuinmeubelen. Zij hebben een groot aanbod aan tuinsets en accessoires voor in de tuin. Voor ieder wat wils dus! Voor meer informatie kan je contact opnemen met de klantenservice.