Ledstrips als tuinverlichting: dit heb je nodig

De waterdichte LED strips zorgen ervoor dat je op een unieke wijze je tuin verlicht. Bij dit soort LED strips wordt gebruik gemaakt van een kant en klaar LEd strip systeem en is speciaal gemaakt om buiten te bevestigen. Er is overal aan gedacht bij dit soort LED strips en je hebt de keuze uit multicolor, enkele witte kleur, dual white, en multicolor RGBW. De LED strips zijn zo gemaakt dat je het op elke plek in de tuin kunt bevestigen en als tuinverlichting gebruikt kan worden. De waterdichte LED strip is dus de beste keuze als je LED strips wilt hebben voor in de tuin. Vind deze profielen op LEDstripXL.nl.

Schaf LED strips aan met een DriBox

De LED strips zijn de basis van dit systeem. De strips moet geschikt zijn tegen allerlei weersinvloeden en daarom komt er een stuk meer bij kijken dan je denkt. Ook de bekabeling met namelijk bestand zijn tegen vocht en water. In sommige gevallen is het van belang dat de LED strips binnen op het stroom aangesloten moeten worden. Uiteraard is het van belang om te kiezen voor waterdichte ledstrips, maar ook het gebruiken van LED profielen is van belang. De LED profielen van LEDstripXL zijn uitermate geschikt voor het aanleggen van LED strip verlichting in de tuin.

Extra accessoires bij de waterdichte LED strips

Elke LED strip als tuinverlichting heeft extra accessoires om zich aan te passen aan iedere situatie. Zo heeft iedere LED strip bevestigingsbeugeltjes, eindkapjes en een tube watervaste siliconenlijm. Daarnaast zijn de strips zelf vochtbestendig en als je het wilt inkorten dan is dat geen probleem. Je lijmt het eindkapje op de afgeknipte LED strip en je kunt het gelijk weer gebruiken. Op sommige ondergronden kun je de LED strips vastlijmen en op andere ondergronden kun je de bijgeleverde bevestigingsbeugeltjes gebruiken. In de webshop van LEDStripXL vind je een ruim assortiment ledstrips en accessoires.

LED strips als tuinverlichting kan iedereen plaatsen

Je kunt een vakman inhuren om LED strips te plaatsen in de tuin, maar gelukkig kun je het ook heel makkelijk zelf doen. De waterdichte LED strips worden inclusief accessoires geleverd om verbindingen waterdicht te kunnen afsluiten. De strips zijn te koop in lengtes van hele meters en zo kun je altijd tot je gewenste lengte komen. Met koppelstekkers zorg je ervoor dat lange lengtes makkelijk met elkaar verbonden worden en maak je complete strips waterdicht.