Enkele LGBT-films die je misschien leuk vindt

Mensen staan ​​steeds meer open voor homo’s en lesbiennes. Ze worden niet meer uitgelachen en steeds meer geaccepteerd. LGBT is nu normaal, en er is zelfs een community voor LGBT-mensen. Vandaag de dag zijn er veel films over LGBT, vooral homo- en lesbische films. Het geeft aan dat veel mensen het hebben genormaliseerd. Bovendien hebben LHBT-films een internationaal publiek, dus meer mensen kennen ze. Vanwege de enorme verspreiding van dit soort films, is het voor publiek over de hele wereld gemakkelijk om toegang te krijgen tot de films. In dit artikel geven we je een lijst met LGBT-films.

De beste LGBT-films

Winnaar van de prestigieuze Gouden Palm, ‘Blauw is de Warmste Kleur”, is een prachtig verhaal over twee jonge vrouwen die verliefd op elkaar worden. Deze lesbische film is waarschijnlijk de beroemdste en meest controversiële LGBT-film ooit gemaakt. Veel mensen hadden kritiek op de film vanwege een onvergetelijke seksscène van 10 minuten. Toch is deze film ongelooflijk sensueel en herkenbaar. In feite volgt het de relatie van Adele en Emma tot in de vroege volwassenheid en het is een pijnlijke maar mooie weergave van de eerste liefde. De tweede LGBT-film is “Blush”. De Israëlische film “Blush” is een stuk donkerder dan zijn naam doet vermoeden. Het gaat over een jonge vrouw die verliefd wordt op een klasgenoot die veel vrijheid heeft. Ook al begint hun relatie wild en zorgeloos in Tel Aviv, het wordt erger door sociale vooroordelen en tegenstand van hun conventionelere ouders.

Enkele andere LGBT-films

Als je van LHBT-films of queer films houdt, vind je ‘Sex Education’ misschien leuk. “Sex Education” zal je waarschijnlijk aan het lachen en huilen maken als hilarische tienerkomedieserie. Otis wordt in de serie aarzelend de sekstherapeut van zijn klasgenoten op de middelbare school. Gillian Anderson speelt de moeder van Otis en misschien mag je haar helemaal niet. Hoewel ze geen lesbienne is, komen er in het tweede seizoen wel twee leuke lesbiennes samen. Daarnaast is er ook Eric, een van de favoriete personages van de meeste mensen in de show en een geweldige homoseksuele man. De serie “Jane the Virgin” gaat over een jonge vrouw die naar de gynaecoloog gaat en per ongeluk zwanger wordt. Vanaf dat moment worden de dingen schokkend en grappig.