De kracht van linkbuilding

Foto door Andrew Neel via Pexels

Het is geen verassing dat linkbuilding steeds belangrijker wordt. Zeker nu alles digitaal is. Vroeger zeiden mensen wat een goede aanrader is om te eten, nu Google je het en kijk je wat in de top 10 staat. Logisch maar hoe kan dit? Dit komt doordat Google kijkt welke link verschillende kwalitatieve linkjes heeft. Hoe meer linkjes, hoe beter! Fijn dat dat duidelijk is maar stel je wil het graag uitbesteden kan dat? Daar komen wij zo op terug. Eerst willen we linkbuilding verduidelijken met een heel simpel voorbeeld. Stel je bent op vakantie en wil ergens eten, dan ga je af op de verhalen wat mensen om je heen tegen je zeggen. Dit doet Google ook met jouw website. Hoe mee kwalitatieve linkjes een website heeft, hoe waardevoller het in de ogen van Google is en daarom kom je dus boven aan te staan.

Linkbuilding uitbesteden dat kan!

Dit doet een linkbuilding bureau, zij beschikken over een divers netwerk waarbij zij jouw website naar een hoger niveau kunnen tillen. Brandmatchers is een nieuw linkbuilding bureau die beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van SEO en linkbuilding. Door het netwerk van Brandmatchers matchen ze jouw website zonder enkele moeite. Het begint bij een korte linkprofielanalyse om zo goed de verbeterpunten te zien. Daarna volgt er een intake waarin de verbeterpunten worden besproken en de SEO doelen. Aan de hand van de intake wordt er een passend advies gegeven.

Wanneer er na het advies akkoord wordt gegeven dan gaat Brandmatchers aan de slag en wordt er open en transparant telkens gerapporteerd wat er wordt gedaan. Zodat de klant kan zien wat er precies verandert en wat er mee wordt gedaan. Dit maakt dat Brandmatchers een fijne samenwerkingspartner is, aangezien dit bedrijf het oppakt maar uiteindelijk de klant hier ook gelijk van de op de hoogte is. Ben jij al klaar om te groeien?