Snel herstel van dakschade na een storm

Daken kunnen veel hebben. Maar een zware storm kan flinke schade aanrichten. Zeker als het dak al wat ouder is en misschien al wat schade had. Er kunnen delen van het dak naar beneden komen of pannen van het dak waaien. Maar het kan ook gebeuren dat de wind het hele dak van het huis licht en dat dit in zijn geheel op straat of in de tuin belandt. Als je merkt dat het dak schade oploopt tijdens een storm, blijf dan zeker binnen om verwondingen te voorkomen. Bel de dakdekkers in Harderwijk om de schade te melden. Er komt zo snel mogelijk een vakman langs om een noodvoorziening te treffen.

Stormschade aan je dak voorkomen

Stormschade aan het dak is niet altijd te voorkomen. Maar je kunt er wel degelijk iets aan doen om de kans te verkleinen. Goed onderhoud is erg belangrijk. De dakdekker kan een dakinspectie uitvoeren om te zien of het dak nog in goede staat is. Als er onderhoud nodig is dan kan dat soms direct worden uitgevoerd. Het gaat dan om kleine herstelwerkzaamheden aan het dak of het lood- en zinkwerk. Voor groter onderhoud wordt uiteraard een aparte offerte aangeboden.

Direct hulp van de dakdekker

De dakdekker kun je snel bereiken via www.dak-werk.nl. Hier vind je de contactgegevens om te melden dat je stormschade aan je dak hebt. Ook bij minder spoedeisend onderhoud, zoals een kleine daklekkage, kun je uiteraard rekenen op snelle hulp. Ook een kleine lekkage moet zo snel mogelijk hersteld worden. Zo voorkom je grotere schade aan het dak en daarmee hogere kosten. De dakdekker kan indien nodig lekdetectie toepassen om de plaats en oorzaak van de lekkage aan het dak snel op te sporen. Zo kan er een gerichte reparatie worden uitgevoerd. Dit is uiteraard goedkoper dan het hele dak of een groot deel daarvan vernieuwen.

Geplaatst onder