Tips voor het aankleden van je overkapping

Heb jij een prachtige overkapping in je tuin, maar heb je geen idee hoe je deze gezellig kunt inrichten? Dan hebben wij een aantal handige tips voor je. Naast het plaatsen van vaak een tafel met stoelen, biedt een overkapping nog zoveel meer mogelijkheden dan alleen dat. Vooral wanneer je flink wat ruimte hebt, kun je er praktisch een soort tweede woonkamer van maken. Niet alleen heerlijk om tijdens de zomeravonden wat langer te kunnen blijven zitten, maar ook om in de winter eens een andere plek op te zoeken. Heb je niet de mogelijkheid om je overkapping volledig dicht te maken, dan is een kachel een absolute aanrader. 

Ga aan de slag met woonaccessoires

Het leuke aan een overkapping, is dat je deze volledig naar eigen smaak kunt inrichten. Wel is het belangrijk om een bepaalde stijl te kiezen, zodat het geheel niet te druk wordt. Zo doen gouden accessoires het vaak ontzettend goed, maar ook allerlei andere soorten woonaccessoires die je normaal ook binnen zou gebruiken kun je prima voor onder je overkapping gebruiken. Zo vind je bij knuslifestyle.nl een compleet aanbod met allerlei woonaccessoires geschikt voor iedere stijl.

combineren van stijlen

Onder een overkapping ben je vaak net iets vrijer qua inrichting dan dat je dit in je woonkamer bent. Zo is het combineren van verschillende stijlen bijvoorbeeld een perfecte manier om ervoor te zorgen dat het er allemaal net iets speelser uit ziet. Zo is zijn ornamenten op voet hiervoor een prachtige toevoeging zowel in het zwart als in het goud, maar ook een rotan touch doet het vooral in de zomermaanden altijd ontzettend goed. Je zult merken dat wanneer je één keer bent begonnen, het bijna vanzelf gaat. Je ziet namelijk snel genoeg of iets wel of niet goed bij elkaar past, zodat je hierin eenvoudig keuzes kunt maken. Het aankleden van je overkapping hoeft dus echt niet zo lastig te zijn als dat je misschien op voorhand wel had gedacht.