Buiten vergaderen in Brabant is enorm populair

Het aantal vergaderingen in de buitenlucht in Noord-Brabant is sinds de coronapandemie in sneltreinvaart toegenomen. Het houden van een buitenvergadering was lange tijd de enige veilige mogelijkheid om fysiek bij elkaar te komen en te overleggen over belangrijke zaken op de werkvloer. En de verwachting is dat het buiten vergaderen in Brabant blijft.

De provincie Noord-Brabant biedt talloze natuurrijke omgevingen. Veel hotels en vergaderlocaties bevinden zich in zo een groen gebied. Dat heeft in de lente- en zomermaanden de voordelen dat er in de tuinen van deze locaties vergaderd kan worden. Dat kan op allerlei manieren, zoals bijvoorbeeld de vergaderruimte naar de tuin te verhuizen, in een grote tent of door te wandelen.

Het buiten vergaderen in Brabant is zo populair, omdat het enorm veel voordelen biedt. De vergaderleden zijn meer gefocust en de omgeving werkt direct inspirerend. Ook heeft iedereen de mogelijkheid tot wat bewegingsruimte. Dit draagt bij aan een productievere en efficienetere meeting!

Buiten vergaderen in Brabant biedt ongelooflijk veel combinatiemogelijkheden, zoals een barbecue, workshop of borrel.