De mooiste sieraden voor tuinliefhebbers

Wie is er niet gek op alle prachtige planten en bloemen die in de zomermaanden in bloei staan? Het liefst zetten we onze hele tuin er vol mee. Daar waar sommige bloemen lang bloeien, zijn anderen helaas van korte duur. Wij hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet om prachtige bloemen accessoires te dragen die ieder seizoen meegaan, zodat jij altijd je favoriete bloem bij je hebt.

Betaalbarekralen is een groothandel in sieraden en accessoires waar jij je als bloemenliefhebber meteen thuis voelt. Met een enorm aanbod aan items waar bloemen in zijn verwerkt, hebben wij onze favorieten voor je op een rijtje gezet.

Echte bloemen in kunsthars

Wist je dat je echte bloemetjes bij je kunt dragen die voor altijd goed blijven? Hoe cool is dat! Deze bedels zijn gemaakt van goud- of zilverkleurig brass metaal en gevuld met doorzichtig kunsthars. In het vloeibare stadium van de hars is een gedroogd bloemetje verwerkt, waardoor deze nu voor altijd beschermd is. Er zijn verschillende soorten en kleuren beschikbaar, dus voor ieder wat wils. 

Birth flower 

Deze bedel serie is gemaakt van goud- en zilverkleurig stainless steel en blijft dus lang mooi van kwaliteit. Iedere bedel is voorzien van een afdruk van een specifieke bloem. Welke bloem je kiest, is afhankelijk van de maand waarin je bent geboren. Als je in april bent geboren, draag je bijvoorbeeld een madeliefje. Ben je in augustus geboren, dan is het viooltje jouw geboortebloem. Een prachtig en persoonlijk cadeau, voor jezelf of voor een ander.

Vlinder bedels

Wie van tuinieren en bloemen houdt, houdt van vlinders. Samen met onder anderen bijen en libellen houden ze de leefomgeving van je tuin in stand. Daarnaast zijn het gewoon prachtige dieren. De vlinder resin hangers zijn ontzettend veelzijdig. Ze zijn in bijna iedere denkbare kleur beschikbaar en je kunt er veel kanten mee op. Zo kun je er oorbellen, armbanden en kettingen mee maken. Daar word je toch blij van?