Altijd groener gras dan de buren met kunstgras!

U wilt graag trots zijn op uw gazon en steekt er veel tijd en energie in. Als het dan niet lukt om het hele jaar door een fris en groen gazon te hebben is dat frustrerend. Als u wilt genieten van een gazon dat alle seizoenen prachtig groen is dan moet u beslist kunstgras overwegen. Top Kunstgras uit het Limburgse Haelen biedt prachtige kunstgrassen aan van de beste kwaliteit; kunstgras dat bedrieglijk echt lijkt met grassprieten in verschillende lengtes en kleuren. U bent voorgoed klaar met grasmaaien, verticuteren, bemesten en besproeien en u hoeft enkel nog maar te genieten van uw tuin. Kunstgras wordt steeds meer ontdekt als een volwaardig alternatief van echt gras. De natuurlijke uitstraling, de zachtheid en de levensduur hebben al veel mensen over de streep getrokken. Zonder inspanning is uw gras altijd groener dan dat van de buren! De complete collectie wordt in Nederland geproduceerd en voldoet aan de strengste kwaliteitseisen. Het is vrij van zware metalen en volkomen veilig voor kinderen en huisdieren om op te spelen. 

Kunstgras voor elk budget

Top Kunstgras heeft een veelzijdig assortiment kunstgrassen waarvan elk soort specifieke eigenschappen en kenmerken heeft. Het maakt nogal verschil of u een siergazon wilt of een sport- en speelveld. U kunt altijd een bezoek brengen aan de showroom en showtuin in Haelen waar u deskundig geadviseerd wordt welk soort kunstgras voor uw project het beste is. Ook kunt u in de webshop een keuze maken uit de aangeboden grassoorten. Vindt u dat lastig omdat u het gras liever in het echt ziet dan kunt u een gratis stalenbox aanvragen met daarin 8 soorten kunstgras. Het kunstgras wordt aangeboden tegen zeer scherpe prijzen met de beste prijs- kwaliteitsverhouding. Voor elk budget is er het geschikte kunstgras Als u zelf uw kunstgras aanlegt dan worden de benodigde accessoires plus een duidelijke leginstructie meegeleverd zodat dit zeker gaat lukken.  

Legservice voor kunstgras

Misschien lukt het u nog wel om kunstgras op uw balkon te leggen, maar is een compleet gazon wat te veel van het goede. Top Kunstgras heeft een legservice die u alles uit handen neemt. Van het verwijderen en afvoeren van het oude gras tot het aanleggen van de onderlaag en het kunstgras. U wordt compleet ontzorgd en u krijgt gegarandeerd een grasveld dat er glad en strak bijligt. Als u kunstgras aanlegt doet u een investering waar u jarenlang plezier van zult hebben. U krijgt 15 jaar garantie op verkleuring, scheuren en buitensporige slijtage. Ook een balkon en dakterras krijgen een complete metamorfose met een altijd groene mat. Groen is een rustgevende kleur en u zult zich nog meer kunnen ontspannen in uw groene oase. Met kunstgras zult u nog meer van het buitenleven genieten!