Koop deze dingen als begint met een tuin

Bij het starten van een tuin moet je verschillende dingen kopen, zoals zand kopen. Zand is een goede optie om te gebruiken wanneer je de grond in je tuinbedden moet losmaken. Het is ook geweldig om je containerplanten mooi en gezond te houden, omdat het helpt voorkomen dat hun wortels verdicht raken. Zand kan worden gebruikt in verhoogde plantenbakken om de wortels van bomen zoals bonsai gezond en vrij te houden. Als je op zoek bent naar dit type product, moet je er zeker van zijn dat je grof zand of bouwzand koopt. Dit soort zand heeft meer drainage dan andere soorten zand. Je wilt niet iets te fijns zoals strandzand. Dat heeft namelijk helemaal geen zin.

Bamboestokken

Bamboestokken zijn een essentieel onderdeel van het bouwen en ondersteunen van een tuin. Het zijn lange, dunne palen gemaakt van bamboe die kunnen worden gebruikt om planten te ondersteunen en te voorkomen dat ze verstrikt raken of omvallen in de wind. Je wilt minstens twee dozijn stokken voor je tuin. Als je een grote ruime tuin hebt, koop er dan meer. Hoe meer stokken je hebt, hoe makkelijker het is om een ​​stevige structuur voor je planten en bloemen te creëren. Bovendien zijn bamboestokken erg goedkoop.

Potgrond

Als je een tuin begint, zorg er dan voor dat je potgrond koopt. Potgrond is een mengsel van aarde, compost en veenmos. Het wordt gebruikt voor het planten van kleine planten zoals bloemen en groenten in potten. De potten kunnen op een vlonder of terras worden geplaatst, of zelfs binnen als je genoeg zonlicht in huis hebt. Potgrond wordt ook gebruikt om planten te kweken in verhoogde plantenbakken en bloembakken. Een ander woord hiervoor is containertuinen.

Kunstmest

Een van de belangrijkste dingen die je zelf moet kopen of maken om het succes van je tuin te vergroten, is kunstmest. Kunstmest is een voedingsstof die planten nodig hebben om te groeien. Het is een natuurlijk product dat gemaakt kan worden van dierlijk of plantaardig materiaal, zoals koeienmest of zeewier. Ze helpen planten groter, sneller en beter te groeien door ze te voorzien van de juiste hoeveelheid voedingsstoffen zoals stikstof, fosfor en kalium.