Luchtfoto van je tuin laten maken? 4 redenen om dat te doen!

Denk je er wel eens over na om een luchtfoto van je tuin te laten maken? Misschien wel voor een coole foto in de woonkamer of omdat je gewoon iemand bent met een grote liefde voor je tuin. Wat de reden ook precies mag zijn: dit zijn wat ons betreft 3 goede redenen voor het laten maken van een luchtfoto van je tuin. 

Grote tuin met zwembad

Beschik jij over een grote tuin met een zwembad? Dan biedt een luchtfoto een geweldig plaatje. Door een luchtfoto te laten maken zie je namelijk de tuin als een groot geheel en is alles lekker overzichtelijk. En wanneer je dan zo’n mooi blauw zwembad in je tuin hebt liggen, kun je je vast inbeelden hoe zo’n foto er ongeveer uit komt te zien. En het leuke is: door middel van drone fotografie hoeft het niet eens zo duur te zijn om zo’n foto te laten maken.

Vergroot de kans op verkoop van je huis

Een andere reden om een luchtfoto van je tuin te laten maken, is wanneer je van plan bent om je huis te verkopen. Daar kan een luchtfoto bij helpen door duidelijkheid te scheppen over de grootte van het perceel. Beschik je over een grote tuin? Dan is het voor de kopers ontzettend fijn om in een foto te kunnen zien hoe deze er uit ziet. Bovendien vergroot je met het gebruik van luchtfoto’s de kans op een effectieve verkoop van je huis. Het is dus zeker de moeite waard om het te proberen! Onze tip: Drone Me Away verleent uitstekende diensten.

Verhuur als vakantiewoning

Ook wanneer je je huis gebruikt als vakantiewoning kan het zinvol zijn om luchtfoto’s laten maken. Zeker wanneer je deze verhuurt in de periode dat je er zelf niet verblijft. Zo kun je de luchtfoto’s gebruiken ter promotie. 

Inspectie van de grond

Wanneer je over een grote tuin beschikt die veel onderhoud nodig heeft kan het in sommige gevallen zinvol zijn om eens in de zoveel tijd een luchtfoto te laten maken. Bijvoorbeeld eens in de 5 jaar zodat je van bovenaf kunt zien hoe de grond er aan toe is en in welke staat het verkeerd. Van boven zie je immers meer dan je vanaf de grond kunt zien.

Waarom wil jij een luchtfoto van je tuin laten maken?

Heb jij een andere reden om een luchtfoto van je tuin te laten maken? Dan zijn wij natuurlijk super nieuwsgierig waarom je dit precies wilt laten doen. Voel je dus vrij om jouw reden te delen en onze lezers te inspireren met meer leuke ideeën. 

Geplaatst onder