Werken in je eigen tuin – het is mogelijk!

Werken in je eigen tuin – is dat je droom? Dat hoeft het niet te blijven. Veel mensen hebben dit concept hun eigen realiteit gemaakt door een prachtig tuinkantoor op te zetten, en dat kan jij ook! Wat zijn de pluspunten van het werken in je tuin en hoe maak jij een prachtig tuinkantoor? Dat lees je hier!

In je tuin werken? Dit zijn de voordelen

  • Je hebt geen reistijd of –kosten
  • Je houdt werk en privé gescheiden, doordat je werkplek gescheiden is van je woning
  • Je hoeft geen lunch te kopen
  • Bij een noodgeval ben je snel weer thuis
  • Je richt je kantoor in zoals jij dat wilt
  • Je hoeft geen oppas te regelen als je kinderen al redelijk zelfstandig zijn
  • Werken in je tuin is ontspannend

Creëer je eigen tuinkantoor

Zoals je ziet zijn er veel voordelen waar je van gaat genieten als je ervoor kiest een tuinkantoor te maken. Hoe creëer je nu een fijne werkplek in je eigen tuin?

Velen kiezen ervoor een tuinhuisje of een bijgebouw te laten bouwen achterin de tuin. Kijk bijvoorbeeld op Tuyn-kantoor.nl voor luxe gebouwen met een professionele uitstraling. Het mooiste is als het veel ramen heeft, zodat je van het daglicht en de groene omgeving geniet. Dit garandeert een ontspannen sfeer waarin je je creativiteit de vrije loop kunt laten.

Wil je het hele jaar door in het kantoor kunnen werken? Dan is goede isolatie en een elektrische verwarming een must. Wil je je tuinkantoor erg ver van je woning af bouwen? Dan moet je misschien je glasvezelkabels doortrekken om een goede internetverbinding te hebben in je kantoor.

Een tuinkantoor moet uiteraard alles hebben wat een normaal kantoor ook heeft: een mooie gietvloer, een ruim bureau, een comfortabele ergonomische stoel en de juiste accessoires. Zul je zo nu en dan klanten moeten ontvangen op kantoor? Dan kan het handig zijn een aparte wachtkamer te creëren. Zorg er ook voor dat het kantoor er van buiten aantrekkelijk en professioneel uitziet. Wil je ’s zomers buiten kunnen zitten voor een zakelijke bespreking? Vergeet dan niet een mooie veranda te maken en deze in te richten met comfortabel tuinmeubilair.