5 goede redenen voor het versturen van een bloemetje

Iedereen kent het gevoel wel van het ontvangen van een prachte bos bloemen. Ze zien er prachtig uit en ze ruiken ook nog eens lekker. Kies je ervoor om bloemen te laten bezorgen op Valentijnsdag, Moederdag of een verjaardag? Bloemen zijn bij uitstek het juiste cadeau voor elke aangelegenheid! In dit blog bespreken wij een aantal goede reden om bloemen naar jou dierbaren of geliefden te sturen.

I’m sorry

Wanneer je ruzie hebt gehad met je partner of een vriend(in) en je vindt het moeilijk om te zeggen dat het je spijt, kan je dat ook doen met een bloemetje. Op die manier laat je zien dat je spijt hebt van wat er gebeurd zonder dat je het die persoon face-to-face zegt. Praten jullie al een tijdje niet meer met elkaar? Door een bloementje laat je zien dat jij openstaat voor een gesprek.

Heb je wat te vieren?

Is een goede vriend(in) binnenkort jarig? Of gaat je broer zich verloven? Is morgen de trouwdag van je ouders? Bloemen zijn bij uitstek het perfecte cadeau voor elke gelegenheid om iets te vieren!

Troost

Woorden zeggen lang niet altijd alles. Probeer het daarom te zeggen met een bloemetje. Bloemen bezorgen kan warmte en troost overbrengen aan de persoon die dat juist op dat moment nodig heeft. Kan je partner of goede vriend(in) wel wat emotionele steun gebruiken?

Gewoon omdat het kan

Er hoeft natuurlijk niet altijd een reden te zitten aan het versturen van een bos bloemen. Dat kan natuurlijk ook heel spontaan. Gewoon omdat het kan. Kies bijvoorbeeld een willekeurig persoon uit de contactenlijst van je telefoon en stuur diegene een bos bloemen toe. Beeld je in hoe diegene zich zal voelen wanneer hij of zij de bos bloemen in ontvangst neemt. Echt heerlijk om over te dagdromen!

Liefde

Bloemen zijn van oudsher de manier om aan te tonen dat je van iemand houdt. Echter hoeft dit niet alleen je geliefde, je man of vrouw, je ouders of een vriend te zijn. Bloemen versturen kan écht naar iedereen en het is bij uitstek dé manier om te zeggen dat je van iemand houdt of aan iemand denkt.