De leukste artikelen om van te genieten in jouw eigen tuin

De leukste artikelen om van te genieten in jouw eigen tuin

Ga je dit jaar nog niet op vakantie, maar blijf je lekker thuis? Dan moet je natuurlijk wel weten wat je kunt doen om jouw tuin helemaal zomer-proof te maken. Het beste wat je kunt doen is een zwembad met pomp kopen. Je kunt hiervoor het beste een groot opzetzwembad met frame, pomp en filtersysteem aanschaffen dat je tijdens de wintermaanden eenvoudig weer demonteert en opbergt. In deze blog geven wij jou de leukste tips zodat jij deze zomer optimaal kunt genieten van jouw tuin.

Spring de zomer in met een megagrote tuintrampoline

Een eigen trampoline hebben is de droom van ieder opgroeiend kind. Wat is er nou mooier dan een grote trampoline met diameters tot wel 550 cm waarop je met meerdere kinderen tegelijkertijd kunt springen. De makkelijkste trampolines zijn trampolines met een eigen frame op poten. Deze hoeven niet helemaal ingegraven te worden.

Kies je voor een opzetzwembad of een opblaaszwembad

Tijdelijke afbreekbare zwembaden voor in de tuin kun je kopen in twee verschillende uitvoeringen. Als eerst heb je de zogenoemde opblaaszwembaden. Deze zwembaden hebben enkel een drijvende luchtkamer aan de bovenkant die ervoor zorgt dat jouw zwembad niet overstroomt. Een opzetzwembad heeft daarentegen een metalen frame met koppelstukken dat eerst opgezet moet worden voordat het zwembad gevuld kan worden. Over het algemeen kun opzetzwembaden in grotere diameters kopen dan opblaaszwembaden.

Alles wat je nodig hebt voor een gezellige familie barbecue

Na een mooie zomerdag is er niets beters dan met zijn allen genieten van een heerlijke maaltijd bereid op de barbecue. Kies je voor een authentieke barbecue op houtskool of ga je voor een eenvoudige gasgrill die binnen 3 minuten klaar is voor gebruik? Naast een barbecue heb je een ruime zithoek met tafel nodig om aan te zitten en om aan te kunnen eten. Tot slot mag een zweefparasol niet ontbreken om jou te voorzien van schaduw tijdens een warme zomerdag!