Groepsaccommodatie met tuin huren? 3 leuke ideeën om naar toe te gaan

Ben je aan het oriënteren om een groepsaccommodatie te huren, maar vind je het belangrijk dat er een gezellige tuin bij zit? Lekker bezig zeg. Dat klinkt alsof er een heerlijke vakantie voor de boeg staat! Nu alleen nog een leuke groepsaccommodatie met tuin vinden! Op deze pagina delen we een aantal handige tips en leuke ideeën. 

Groepsaccommodatie met tuin

Tijdens een weekje of weekendje weg in een groepsaccommodatie met tuin geniet je van vele voordelen. Zo kun je gezellig met z’n allen buiten zitten en hoef je niet per se de deur uit om lekker van de zon te genieten. Ook kan het een leuk idee zijn om een gezellige barbecue te organiseren of juist te kiezen voor luxere groepsaccommodaties met bijvoorbeeld een sauna of bubbelbad in de tuin. Kortom, er is keuze genoeg! Of je nou op zoek bent naar een vakantiehuis 14 personen of een vakantiehuis 18 personen: Hieronder tref je een paar leuke plekken om naar toe te gaan. 

Samen genieten in Zuid-Limburg

Bijna nergens in Nederland voelt het zo lekker om in de tuin te zitten, dan in Zuid-Limburg. Hier heb je op sommige locaties een schitterend uitzicht over het heuvellandschap en voelt het bijna net alsof je in Toscane bent beland. Daarnaast kun je vanuit Zuid-Limburg ook alle kanten op. Zo heb je gezellige steden zoals Maastricht en Valkenburg om de hoek, terwijl je ook gemakkelijk uitstapjes kunt maken naar België en Duitsland. Kortom, een weekje of weekendje weg naar Zuid-Limburg is een ontzettend leuk idee!

Groepsweekendje weg naar Texel

Een andere leuke plek om een groepsaccommodatie met tuin te huren is Texel. Hier geniet je van het eilandleven en voelt alles net even iets relaxter dan op het vasteland. Zodra je op de boot stapt vanuit Den Helder zal je merken dat het vakantiegevoel al begint te kriebelen en als je eenmaal op het eiland bent kun je helemaal los. Zo kun je op Texel prachtig fietsen, wandelen of lekker op het strand chillen. Vergeet dus zeker niet je strand handoek mee te nemen. 

Vakantiehuizen met tuin op de Veluwe

Ook op de Veluwe is het prima mogelijk om een groepsaccommodatie met tuin te boeken. Dit kun je particulier doen, maar je kunt er ook voor kiezen om een vakantiehuis op een vakantiepark te boeken. Enkele tips voor leuke parken zijn Europarcs de Zanding, vakantiepark De IJsvogel en Park Berkenrhode. En natuurlijk hoeven we je niet uit te leggen dat het een ontzettend leuk idee is om met z’n allen op de fiets of e-scooter te stappen voor een gezellige tocht over de Veluwe!