Plastic meubels voor in je tuin

Plastic meubels voor in je tuin

aan het onderhouden van de plantjes, het maaien van het gras of het schoonmaken van de tegels. Naast het feit dat dit onderhoud belangrijk is, kunnen meubels ook veel doen. Denk aan een eettafel, stoelen of een lounge set. Als we je één tip mogen geven, raden we je aan te kiezen voor een plastic tuintafel en plastic stoelen. We leggen je graag uit waarom.

Bestand tegen slecht weer

Plastic kan veel verschillende weersomstandigheden weestaan. Regen, sneeuw, hagel, voor plastic is dit allemaal geen probleem. Gaan we de herfst of de winter in, dan hoef je deze tuinmeubels ook niet op te bergen. Je plastic tuinmeubelen kun je het gehele jaar laten staan, erg handig. Mocht het toch een keer lekker weer zijn of wil je buiten even een luchtje scheppen, staan de stoelen er altijd als je ze even nodig hebt.

Gemakkelijk schoon te maken en houden

Staan de plastic tuintafel en stoelen het hele seizoen buiten, dan is de kans ook groot dat ze vies worden, maar dat is geen probleem. Plastic is namelijk met een sopje eenvoudig schoon te maken. Een paar vegen en je plastic meubels zijn weer zo goed als nieuw. Daarbij verkleurt plastic ook nauwelijks tot niet. Staan ze in zon, geen probleem!

Plastic is duurzaam

Wanneer plastic wordt verwerkt in producten met een lange levensduur, zoals een tuintafel of tuinstoel, is dit materiaal erg duurzaam. Plastic, ook wel kunststof, bestaat uit natuurlijke producten zoals zout en aardgas. Daarnaast kan plastic in een later verwerkingsproces weer opnieuw worden gebruikt. Een extra reden dus om te kiezen voor plastic tuinmeubels.