Tips bij het kopen van een nieuw bed

Ben jij je oude bed helemaal beu en wil je een nieuw exemplaar kopen? Of is jouw bed echt aan vervanging toe maar lukt het maar niet om een geschikt nieuw Bed kopen ? Dan ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel zullen we je enkele tips geven die jij goed kan gebruiken bij het kopen van een nieuw bed. Je spendeert immers een groot deel van je leven in de slaapkamer, dus is het belangrijk dat jouw nieuwe bed aan al jouw verwachtingen voldoet. Lees vooral verder als je benieuwd bent naar de tips!

Online versus offline winkelen

Er zitten enkele grote voordelen aan offline winkelen als het gaat om het kopen van bedden. Je kunt de bedden uitproberen, kijken wat er lekker ligt en ook kun je zien of de kleuren en het materiaal in het echt wel net zo mooi zijn. Echter kan het soms ook erg verstandig zijn om eerst online inspiratie op te doen en alvast een kleine voorselectie te maken van de bedden die jij mooi vindt. Zo kom je beter voorbereid naar de winkel en kun je doelgerichter op zoek gaan naar een nieuw bed.

Maak een voorselectie

Een handige winkel die zowel online als offline een groot aanbod heeft, is DEBA meubelen. Op de website kun je eenvoudig filteren waar jij naar op zoek bent. Zo creëer je eenvoudig een selectie bedden die aan al jouw wensen en eisen voldoen. Mocht je nog graag kijken hoe de bedden er in het echt uitzien kun je naar de winkellocaties van DEBA meubelen komen om ze uit te proberen. Mocht je al helemaal overtuigd zijn van jouw keuze, kun je natuurlijk ook meteen online de bestelling plaatsen. De levertermijn is verschillend per bed, verzendkosten zijn gratis bij een bestelling van boven de €1.750.