Waar moet ik op letten?

Bij het kopen van een trampoline zijn er veel verschillende soorten en maten. Maar welke trampoline past nu bij jou tuin en gebruik? Hiernaast is het materiaal en natuurlijk de veren erg belangrijk. Welke trampoline nu precies bij jouw gebruik past leg ik je in dit blog uit. Op het internet zijn er tal van aanbieders voor trampolines, een van de bekende trampoline-experts is Etantrampoliness.com. Etanttrampolines staat bekend om een goede service met een ruim aanbod aan verschillende trampolines. Een van de meest trendy trampoline van 2021 is de trampoline 305 cm. De trampoline komt in verschillende soorten en daarbij ook met vangnetten.

Trampolineveren

Iedereen wilt natuurlijk dat zijn trampoline lang meegaat omdat het vaak om een grote investering gaat. De veren van de trampoline zijn hierbij erg belangrijk, slechte veren betekend immers snellere slijtage en kan ertoe leiden dat je al snel voor dure reparatiekosten komt te staan. Er zijn 2 soort veren die worden gezien als de meest kwalitatief hoge veren, RVS en gegalvaniseerd staal. Deze veren roesten niet snel en zorgen daardoor voor dat je een lange tijd op je trampoline kunt springen zonder problemen. Bij een ronde trampoline wordt je al snel naar het midden gelanceerd om te springen, hierdoor wordt het gewicht over alle veren opgevangen. Bij een rechthoekige trampoline is dit echter niet het geval en worden de individuele veren zwaarder belast. Mocht je dus kiezen voor een rechthoekige trampoline dan is dit een van de belangrijkste onderdelen waar je naar moet kijken voor je aankoop.

Garantie en service?

Wanneer je trampoline wordt geleverd en niet naar wens is, of de trampoline naar een korte tijd kapot is, dan is het belangrijk dat je aankoop bij een bedrijf is met een goede service. Het is daarom aan te raden om goed navraag te doen bij de leverancier naar garantie en service voorwaarden zodat je nooit voor financiële verassingen komt te staan.